TV kanaal New life ministries Hans Griffioen 

 

 

→  Adres 

  • New Life Ministries 
  • Hollandselaan 2a
  • 1213 AN Hilversum..
  •  
  •  

 

→ Contact

 

→  informatie ministry

Ik heb verschillende Bijbelscholen gevolgd en daarnaast de basis training bevrijdings pastoraat. In mijn kerk ben ik leider van het nazorg team, waarin ik met mensen spreek en vooral met mensen bid.

Daarnaast heb ik ervaring in het coachen en begeleiden van mensen. Maar het belangrijkste is, dat ik geloof dat Jezus levens veranderd en vernieuwd.  In de evangeliën lezen we dat de mensen die een ontmoeting met Jezus hadden, werden veranderd. Graag wil mensen coachen, begeleiden, discipelen om te komen in hun bestemming.

God heeft mij geroepen om als evangelist in Nederland het evangelie te brengen, het gaat om zielen. Daar waar God mij roept wil ik gaan. De afgelopen jaren heb ik zelf mogen ontdekken wat Gods plan voor  mijn leven is.

Wanneer uw kerk of gemeente een gast spreker nodig heeft ook voor campagnes, dan kunt u mij altijd bellen op het opgegeven telefoonnummer of mailen.

→ kosten / 

 

 

  ► spreken 

  • ► Kerkdiensten
  • ►Jongerendiensten
  • ► Tiener kamp
  • ►Thuisbijeenkomsten
  • ► conferentie