TV kanaal: Eltjo Prins Ministries  

 

→  Adres 

  •  Veendam   –Nederland
  •  
  •  

→ Contact

 

→ missie / visie  vd ministries  

Roeping tot bediening

Doordat mijn ouders mij geen christelijke opvoeding gaven was ik op 20-jarige leeftijd volkomen onbekend met de Bijbel. Ik kende zelfs niet één Bijbels verhaal. Ik was volkomen ongelovig en het leek mij absurd om in een God te geloven. Naar de kerk gaan leek mij werkelijk het allersaaiste wat iemand kon doen.

Ik studeerde aan de Kunstacademie in Groningen en had maar éénverlangen, namelijk om kunstenaar te worden. Het was gedurende deze periode, dat een bepaalde vraag zich zéér sterk aan mij opdrong, namelijk: Wat is de zin van het leven? Deze vraag achtervolgde mij dag en nacht en dwong mij naar het antwoord te gaan zoeken.

Toen ik begon te zoeken in de filosofie vond ik het antwoord niet. Toen ontmoette ik een majoor van het Leger des Heils. Zij gaf mij een Bijbel.Terwijl ik in deze Bijbel las kwam ik tot geloof in de Here Jezus. Maar waar was God? Hoe kon ik met Hem in contact komen? Ik wist niet hoe te bidden.

Klik op onderstaande link om de volledige getuigenis van Eltjo en Loes te lezen en de tot stand koming van Stichting Prins.

Roeping tot bediening

 

 

→ De Voorganger :

Ha